Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.01.2021
Objednejte si službu zkrácení záclonových tyčí na míru
Většina našich zákazníků požaduje garnýže, záclonové tyče včetně jejího příslušenství do různých typů prostor (koupelny, pracovny, obývací pokoje, pan... číst celé
09.10.2020
Konečně! Rozvážíme i na Slovensko
Rozvážíme i na Slovensko Tak jste se dočkali. Velká změna v tomto roce! Nově začínáme ve větším rozvážet taky na Slovensko. Reagujeme tak na vyšší a... číst celé
01.12.2011
Garnýže kovové - O nás
Dobrý den, jsme velmi potěšeni, že jste i Vy navštívili tento internetový obchod, ve kterém Vám nabízíme kvalitní garnýže kovové a to i v imitaci dře... číst celé
Zobrazit všechny novinky
OCHRANA OSOBNÍCH ŮDAJŮ GDPR

Důležité informace pro spotřebitele

Ochrana osobních údajů - veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb. Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními souvisejícími právními předpisy. Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stiskem tlačítka "potvrdit" ) při registraci do eshopu a při odesílání objednávky s dalším zpracováváním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele tohoto e-shopu souhlasí.

Provozovatel těchto stránek je správcem a současně zpracovatelem osobních dat ve smyslu výše uvedeného zákona.

Obraťte se na nás s důvěrou

platební brány

GarnyzeKovove.cz © 2012 - 2021 - Autorská práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.